Grote Zaal
10:00 uur
€ 0,-

zet in je agenda

deel deze voorstelling

deel deze voorstelling

Let op: de Sale is gratis toegankelijk, een ticket bestellen is niet nodig.

 

Posttheater ruimt op! We openen onze deuren voor een bijzondere Garage Sale op zaterdag 1 juli tussen 10:00 en 15:00 uur.

Het is snuffelen geblazen in het theater. Profiteer van de overvloed aan oude theaterstoelen, meubilair, horeca-apparatuur, lampen, posters en nog veel meer. Of je nu een thuisbioscoop wilt creëren, je huis wilt inrichten met een vleugje theatermagie, of gewoon op zoek bent naar een uniek decoratief item, deze Garage Sale heeft voor elk wat wils.

 

Het beste deel? De opbrengst van de verkoop gaat naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur, een organisatie die zich inzet om kinderen uit minder bevoorrechte gezinnen toegang te geven tot sport- en culturele activiteiten. Door deel te nemen aan deze Garage Sale, draag je bij aan een waardevol doel.

 

De bar en de kassa zijn geopend tijdens de Garage Sale. Naast het snuffelen tussen leuke spullen, kun je genieten van een verfrissend drankje, kaarten kopen voor het nieuwe seizoen en ontspannen in de gezellige sfeer van het theater.

 

Datum: zaterdag 1 juli

Tijd: 10:00 - 15:00 uur

Locatie: Posttheater

Rosendaalsestraat 27

6824 CA Arnhem

 

Kom langs op zaterdag 1 juli en ontdek de verborgen schatten die het Posttheater te bieden heeft. Of je nu een theaterliefhebber bent, op zoek bent naar unieke stukken of gewoon je steentje wilt bijdragen aan een goed doel, deze Garage Sale is een evenement dat je niet wilt missen.

 

Vragen? Mail naar info@posttheater.nl